Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken-stue på 17 kvm?

Utformingen av kjøkken-stuen på 17 kvm er en veldig populær løsning, som ved å kombinere den lar deg utvide plassen og skape et individuelt interiør med moderne funksjonalitet.. 

Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken-stue på 17 kvm?

Planløsning 17 kvm

Før du fortsetter med reparasjonen og kombinasjonen av rommene, bør du bestemme layout og design av rommet. For å gjøre dette må du lage en grafisk plan med en skjematisk betegnelse på hovedmøbler og husholdningsartikler, samt plasseringen av kommunikasjon. 

Hvis ombyggingen krever drastiske handlinger med overføring av vegger, må du først få nødvendig tillatelse fra spesielle organisasjoner. 

Rektangulær kjøkken-stue 17 kvm

Det rektangulære rommet ser ikke veldig attraktivt ut. Det er imidlertid en rekke spesifikke designmetoder som lar deg oppnå en elegant design og gjøre kjøkkenet på 17kv mer proporsjonalt og romslig..

I et slikt rom anbefales det å fokusere på et bestemt emne, som skal representere den semantiske organisatoren av rommet.. 

For en rektangulær kjøkken-stue er det hensiktsmessig å velge en lineær layout langs en eller to vegger. Et U-formet arrangement er også egnet, som bruker området ved siden av vinduet..

rektangulær kjøkken-stue med et areal på 17 kvadrater

rektangulær kjøkken-stue med et areal på 17 kvadrater

rektangulær kjøkken-stue med et areal på 17 kvadrater

rektangulært kjøkken med stue

Et langstrakt og langt rom kan deles inn i funksjonelle soner ved hjelp av en stasjonær skillevegg utstyrt med tilleggselementer i form av en TV eller et akvarium.

For å visuelt korrigere proporsjonene i rommet, er korte vegger trimmet med materialer i lyse farger, og lange fly holdes i nøytrale farger..

rektangulær kjøkken-stue med et areal på 17 kvadrater

På bildet er utformingen av kjøkken-stua 17 m2 i form av et rektangel.

Alternativer for en kvadratisk kjøkken-stue på 17 m2

Kjøkken-stua på 17 m2, som har riktig form, forutsetter både symmetrisk og asymmetrisk arrangement av møbler, plassering av lyskilder og dekorative detaljer. 

I dette rommet kan du organisere plassen på forskjellige måter. En lineær eller L-formet layout med en funksjonell trekant, som inkluderer komfyr, vask og kjøleskap, vil passe perfekt her..

kvadratisk kjøkken-stue på 17 kvm.

På bildet er utformingen av kjøkken-stua 17 kvadratmeter med balkong.

kvadratisk kjøkken-stue på 17 kvm.

kvadratisk kjøkken-stue på 17 kvm.

For design velger de et hjørnekjøkken med en øy eller et spisebord, som er installert nærmere gjestområdet. Stedet for matlaging skilles ofte av en dekorativ skillevegg, stativ, skjerm eller bardisk..

kvadratisk kjøkken-stue på 17 kvm.

Sonering ideer

En av de populære teknikkene for å dele et kombinert kjøkken og stue på 17 kvadratmeter er bruk av gulv-, vegg- eller takfinisher med forskjellige teksturer og farger. Veggenes planhet på kjøkkenområdet er dekorert med tradisjonelle fliser eller PVC -paneler, egnet for daglig rengjøring. I stuen brukes tapeter, gips og andre materialer for veggoverflater som matcher interiørstilen. 

Et vakkert himling eller strekkloft på flere nivåer er perfekt for sonerom. Ved å variere høyden på strukturen med originale farger eller innebygd belysning, vil det være mulig å oppnå en unik design av en studioleilighet.

I det indre av kjøkken-stuen med et areal på 17 kvadratmeter vil sonering med møbler se interessant ut. På grensen mellom de to områdene kan du plassere en kompakt øy, et spisebord eller en langstrakt rektangulær sofa.

sonering av kjøkken-stuen med et areal på 17 kvadrater

På bildet, sonering med en sofa i det indre av den kombinerte kjøkken-stuen 17 kvm.

sonering av kjøkken-stuen med et areal på 17 kvadrater

sonering av kjøkken-stuen med et areal på 17 kvadrater

En utmerket konvensjonell skillevegg vil være en bardisk utstyrt med en glassholder eller ekstra takbelysning. I et lite rom brukes stativet som bord eller arbeidsflate.

En hyllenhet, en sammenleggbar skjerm, en bevegelig skillevegg av naturlig materiale eller dekorativt stoff vil bidra til å skjule kjøkkensegmentet. Det er også mulig å sone kjøkken-stuen på grunn av forskjellige arkitektoniske elementer i form av søyler, krøllete døråpninger eller buer..

sonering av kjøkken-stuen med et areal på 17 kvadrater

sonering av kjøkken-stuen med et areal på 17 kvadrater

sonering av rommet

Arrangement av møbler

Plassering av møbler skal gjøres på en slik måte at det er nok plass til fri bevegelse i rommet. Det er bedre å velge en øy eller hjørnetype møbler som mest effektivt bruker kvadratmeter.

I rekreasjonsområdet er det nødvendig å bestemme det sentrale punktet som rommet skal bygges rundt. For dette er elementer i form av et stativ, en spisegruppe eller et vindu egnet.. 

arrangement av møbler på kjøkken-stue 17 ruter

På bildet er det en kjøkken-stue på 17 ruter med en hjørnesofa og en spisegruppe.

arrangement av møbler på kjøkken-stue 17 ruter

arrangement av møbler på kjøkken-stue 17 ruter

design av et lite kjøkken kombinert med en stue

Stuen er innredet med komfortable polstrede møbler, salongbord, TV og videoutstyr. Hvis gjestesektoren er et soveplass for gjester eller noen fra familien, er den utstyrt med en sammenleggbar sofa eller en transformerende seng, og spisestuen ligger nærmere kjøkkenet.

arrangement av møbler på kjøkken-stue 17 ruter

Hvordan ordne et rom?

For arrangementet av kjøkken-stua på 17 kvm foretrekker de ergonomiske, enkle, multifunksjonelle og transformerbare møbeldesigner som matcher resten av interiøret i stil. Slike gjenstander vil spare nyttig plass i rommet og gjøre det mer romslig..

Spisestuen skal ikke være dekorert med et for stort bord og myke stoler. Den ideelle løsningen ville være en transformatormodell, som samtidig kan fungere som et salongbord og et spisebord. Dette segmentet bør også være utstyrt med store lagringssystemer for fat og andre kjøkkenutstyr..

En hjørnesofa eller et lite sammenleggbart produkt vil harmonisk passe inn i stuen. Spesiell oppmerksomhet rettes mot møbeltrekk laget av praktiske og lett å rengjøre materialer.

arrangement av kjøkken-stue 17 ruter

Bildet viser et eksempel på innredning av en kjøkken-stue på 17 kvadratmeter i det indre av en leilighet.

arrangement av kjøkken-stue 17 ruter

arrangement av kjøkken-stue 17 ruter

Til kjøkkenet velger de kompakte innebygde hvitevarer. Preferanse gis til stille husholdningsapparater som ikke vil forårsake ubehag for de som er i rekreasjonsområdet. 

Siden det oppstår forskjellige lukter som trenger inn i stua under tilberedningen, må du passe på å kjøpe en kraftig hette med luftkanal.

arrangement av kjøkken-stue 17 ruter

På bildet er det en kjøkken-stue på 17 m2 med et L-formet sett, utstyrt med innebygde hvitevarer.

Utvalg av interiører i forskjellige stiler

I utformingen av kjøkken-stuen på 17 kvadratmeter i stil med minimalisme, ønskes en ideell finish velkommen, som utgjør en enkelt komposisjon og kombinerer ikke mer enn 3 nyanser. I det indre av stuen er det hensiktsmessig å ordne en liten mengde møbler med høy funksjonalitet, og utstyre kjøkkenet med et lakonisk sett uten beslag med innebygde husholdningsapparater av streng form.

De moderne rommene i leilighetene er innredet i loftstil. Rommet har vegger av synlig murstein eller betong i kombinasjon med plastelementer og glassarmaturer. Treplanker eller betongplater ser bra ut på gulvet. I et industrielt interiør er åpne kommunikasjoner, ledninger og rør igjen. Kjøkkenet kombinert med stuen er innredet med tremøbler med en grov tekstur, dekorert med kobber, messing og skinninnredning.

kjøkken-stue 17 ruter i stil med minimalisme

På bildet er utformingen av kjøkken-stua på 17 kvadratmeter i stil med minimalisme.

kjøkken-stue 17 torg i skandinavisk stil

kjøkken-stue 17 torg i loftstil

Fransk Provence vil bidra til å gjøre rommet lysere, varmere og mer behagelig. Kjøkken-stue-designet bruker enkle tremøbler med et antikt utseende og møbeltrekk med blomster- eller plantemønstre. Interiøret forutsetter et kjøkkensett med åpne hyller og skap med glassdører. De velger design i hvite, blå, beige eller lysegrønne nyanser. Som en finpuss kan vinduene dekoreres med lyse gardiner, og bordet kan dekoreres med en duk og broderte servietter..

kjøkken-stue 17 torg i Provence-stil

På bildet, et kombinert kjøkken og en stue på 17 kvadratmeter, innredet i Provence -stil.

kjøkken-stue 17 torg i Provence-stil

kjøkken-stue 17 torg i loftstil

Moderne designideer

For en kjøkken-stue på 17 kvadratmeter kan et stort utvalg av skyggeløsninger brukes, det viktigste er at de forenes av en felles idé. Designere anbefaler å velge finish, møbler og andre store gjenstander i pastellfarger og mer dempede farger. Et slikt rom kan fortynnes med lyse aksenter i form av lite tilbehør og tekstilelementer i rike farger..

kjøkken-stue design 17 ruter

På bildet er interiøret på kjøkken-stua 17 kvm..

kjøkken-stue design 17 ruter

kjøkken-stue design 17 ruter

Det er også veldig viktig å organisere lyset riktig i det indre av kjøkkenet og stuen. For dette er kjøkken- og spisestue-segmentet utstyrt med hengende lamper og innebygde spotter, og veggmonter er installert i rekreasjonsområdet. Et utmerket alternativ ville være å installere dimbare lysarmaturer. Den bakbelyste bardisken vil se original ut, noe som vil gi ytterligere belysning av arbeidsområdet og effektivt vil dele rommet.

Det er også mulig å utstyre hengende skap i et kjøkkensett med innebygde lamper. Lys av høy kvalitet vil gi vertinnen de mest komfortable forholdene for matlaging..

kjøkken-stue design 17 ruter

På bildet er belysningen på arbeidsplassen og rekreasjonsområdet i utformingen av kjøkken-stua 17 kvm.

Fotogalleri

Takket være den kompetente kombinasjonen og gjennomtenkte design, får kjøkken-stua på 17 kvm ikke bare et moderne og respektabelt utseende, men blir også til det mest elskede og koselige stedet i et hus, liten leilighet eller studio..

Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -8 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -7 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -6 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -5 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -4 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue på 17 kvm? -3 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue på 17 kvm? -2 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -1 Hvordan dekorere interiøret i et kjøkken -stue 17 kvm? -0

Published
Categorized as Stue