Hjørnegarderobe i stua: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i gangen

Hjørngarderoben i stuen kombinerer funksjonalitet, bekvemmelighet og stil, som lar deg enkelt passe den inn i ethvert design og spare plass i rommet.

Hjørnegarderobe i stua: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i gangen

Fordeler og ulemper

Fordeler og ulemper ved denne møbeldesignen.

Fordeler ulemper

Lar deg rasjonelt bruke den brukbare plassen og ta et ubrukt hjørne i rommet.

Ved ombygging vil en slik modell ikke være mulig å plassere i et annet hjørne..

De er veldig kompakte, men på grunn av forskjellig internt utstyr er de ganske romslige.

Kan ikke installeres langs den ene veggen. 

De kan variere i en rekke farger, interessant design, noe som gir interiøret litt glede.

avrundet hjørne garderobe

hjørneskap i tre

Typer hjørneskap i stua

Det er flere varianter..

Skap

Det er en god løsning selv for en liten hall. Den innebygde garderoben utnytter rommets område mest effektivt og kan kjennetegnes ved en helt lukket, åpen design, lakonisk eller luksuriøs design.

hjørnegarderobe i det indre av gangen

På bildet, en hjørngarderobe, laget i to farger i stuen.

vegg

Består av flere seksjoner, hvorav den ene er en garderobe. Veggen har et kompakt arrangement, stor kapasitet og lar deg maskere ujevnheten i hjørnet i rommet.

hjørnevegg i det indre av gangen

På bildet er det en romslig stue, dekorert med en hjørnevegg i svart og hvitt.

Modulær

På grunn av fordelene blir det ansett som veldig populært. Den modulære designen gjør det mulig om nødvendig å bytte elementene på steder, og dermed endre utseendet på det indre rommet. Denne modellen kan ha gulv- eller hengemoduler i form av garderober for klær eller sengetøy, kommode, TV -stativ og andre..

hjørne modulær garderobe i det indre av gangen

Barskap

Passer lett i nesten alle hjørner av stua. Takket være de mange hyllene med flotte flasker, glass, vinglass og annet tilbehør, viser det seg å gi atmosfæren en spesiell appell..

hjørneskabskap i det indre av gangen

Penalhus

Den består av to sidevegger med en fremre del, som kan ha en glassdør for å vise gjenstander, åpne eller lukkede, i form av en enkel eller dobbel blad struktur.

hjørneskap-penalhus i det indre av gangen

hjørneskap-penalhus i det indre av gangen

Skjenk

Dette klassiske skapet brukes hovedsakelig til oppbevaring av servise. Skjenken kjennetegnes ved tilstedeværelsen av gjennomsiktige dører og glass- eller trehyller. Et slikt produkt er ofte installert i en stue eller spisestue, noe som gir estetikk, konsistens og nøyaktighet til interiøret..

hjørneskjenk i det indre av gangen

Med hengslede dører

Det er en ganske pålitelig design, som på grunn av svingåpningen gir et utmerket utsyn over den indre fyllingen. Lignende modeller i settet har beslag i form av praktiske håndtak eller automatiske dørlukkere.

hjørnemodell med hengslede dører i det indre av gangen

På bildet en garderobeskap i hjørne med hengslede dører i det indre av en liten hall.

Lysbilde

Den er fullført med flere moduler designet for å imøtekomme forskjellige figurer, bøker, fotorammer og annen innredning. I glaserte versjoner kan du lagre fat, tesett eller keramikk, og på lukkede hyller kan du plassere klær eller små apparater. Et særtrekk ved lysbildet er designet, som er laget med en stige med en overgang fra det høyeste til det laveste elementet..

hjørneskap-lysbilde i det indre av gangen

Vitrineskap

Denne langstrakte hjørnestrukturen er tilgjengelig med en, to eller tre dører. I utgangspunktet er vitrineskapet laget av naturlig tre, sponplater eller mdf, og fasaden med sidevegger er laget av glass. Et slikt produkt passer perfekt selv i en liten stue og tar et minimum av plass..

hjørneskap-utstillingsvindu i det indre av gangen

Skjemaer

Hjørnemodeller kan ha følgende former:

  • Trapesformet. Det er et komfortabelt romslig møbel som perfekt utfyller og kombinerer med andre interiørelementer.
  • Trekantet. Dette, i de fleste tilfeller, overordnet design, på grunn av det diagonale arrangementet, tar opp en imponerende mengde plass i rommet.
  • Med fem vegger. Et slikt femvegget produkt har stor kapasitet og blir et passende alternativ for en mer romslig hall..
  • L-formet. Plassert i et hjørne og tar opp en del av to tilstøtende vegger. Den L-formede modellen er den beste løsningen for å skape et lakonisk og enkelt interiør..
  • Radial. Den halvcirkelformede designen kan ha en konveks eller konkav form, og takket være den glatte, avrundede designen passer den godt inn i enhver stil. I utgangspunktet er det et omkledningsrom inne i denne modellen..

hjørneskap med radiusform i gangen

På bildet, interiøret i stuen med et hjørneskap i et radiusformet rom.

hjørneskap av trekantet form i gangen

L-formet hjørngarderobe i gangen

Hver garderobe, som har en viss form, ser ganske interessant og original ut og utfyller harmonisk den samlede sammensetningen av hallen..

trapesformet hjørneskap i gangen

På bildet er det en trapesformet hjørngarderobe i det indre av stuen.

Farger på hjørneskap til hallen

Ved hjelp av møbler i en lys nyanse, for eksempel hvit eller beige, viser det seg å gi atmosfæren en spesiell appell og visuelt øke rommets dimensjoner. Grå skap ser veldig lakoniske og behersket ut, noe som gir utformingen av rommet ro og litt stabilitet. Ganske fengende og veldig interessant, mørkt produktutseende, som er utstyrt med bakgrunnsbelysning for et mer effektivt utseende.

hjørneskap i hvitt i gangen

På bildet er det en stue med en liten hjørnegarderobe av lukket type, laget i hvitt.

beige hjørngarderobe i gangen

beige hjørngarderobe i gangen

Luksuriøse wenge -skygge har et ganske rikt utseende, og i kombinasjon med en lett interiørpalett skaper de en uovertruffen og grasiøs design.

hjørnegarderobe i wengefarge i gangen

På bildet, en hjørnegarderobe i wengeskygge med åpne sidehyller i stuen.

Fyllingsmuligheter

Bokhyllen gir muligheten til å arrangere publikasjoner, ordne dem i ønsket rekkefølge eller ordne dem alfabetisk. Hvis denne modellen lagrer store bøker, vil den være utstyrt med skuffer.

hjørne -TV -skap i det indre av gangen

På bildet, interiøret i en klassisk hall med hjørneskap med plass til TV.

hjørne -TV -skap i det indre av gangen

hjørnehylle i det indre av gangen

Servisehjørneutformingen innebærer arrangement av sett, porselen eller krystall diagonalt, som lar deg se disse luksuriøse elementene fra alle sider.

hjørnehylle i det indre av gangen

hjørneskap for oppvask i det indre av gangen

hjørneskap for oppvask i det indre av gangen

En modell med en nisje eller hylle for en TV, som kan oppta på hver sin side av veggen eller være i midten, blir det beste alternativet for enhver stue og innebærer også lagring av dine favorittsamlinger, figurer, vaser og annen innredning.

hjørnehylle i det indre av gangen

På bildet, en hjørnehylle laget av tre i det indre av stuen.

Fasade design ideer

Den vanligste designløsningen er fotoutskrift, som kan lages i form av vanlige bilder, naturlandskap, abstraksjon, dyr eller bypanoramaer. Svært ofte i det indre er det strukturer med en speilet fasade. Den kan ha både en kontinuerlig utførelse og bare representere individuelle elementer. Ulike innsatser laget av bambus, skinn eller rotting brukes også noen ganger i utformingen av døroverflaten..

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

Bildet viser det indre av gangen med et hjørnegarderobe med fasade dekorert med fotoutskrift.

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

En like populær dekorasjonsteknikk er bruk av sandblåsingstegninger. Møbler med en slik malt fasade får et virkelig elegant og kreativt utseende. Til dører brukes også lacomat, som er frostet glass eller lacobel, i form av dekorativt glass med en malt side.. 

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

På bildet, en L-formet hjørnegarderobe med lacobelglass i det indre av stuen.

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

Utskårne skap bidrar til å skape en følelse av varme og et spesielt koselig interiør, og for en unik og original design velger de kombinerte strukturer som kombinerer flere materialer samtidig, for eksempel sponplater og glass eller glans med et speil.

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

utforming av et hjørneskap i det indre av gangen

Foto av interiøret i stuen i forskjellige stiler

I et klassisk interiør ser garderober og vitriner av naturlig massivt tre spesielt imponerende ut. Hjørnestrukturer i mørkere nyanser vil danne en forretningsmessig og streng design, og produkter fra bleket tre vil gi rommet varme og lys. For klassikerne foretrekker de generelt symmetriske og sofistikerte modeller som kan dekoreres med mønstre, utskjæringer eller vakre metallbeslag..

Moderne design involverer hjørnehyller eller sponplater, de kan ha rike farger og blanke teksturer. Dessuten er det ofte mer lakoniske design i mørke eller lyse farger som har en geometrisk klar og rett form..

hjørnegarderobe i det indre av gangen i klassisk stil

På bildet er det en gang i klassisk stil, dekorert med en lys hjørnegarderobe.

hjørnegarderobe i det indre av gangen i moderne stil

hjørnegarderobe i det indre av gangen i moderne stil

En stue i Provence -stil er ofte dekorert med elegante skap i beige, melkeaktig, lysebrun og til og med rosa farger. Ikke for høye og smalere produkter med et vintage belegg er spesielt passende her..

hjørnegarderobe i det indre av gangen i klassisk stil

hjørnegarderobe i det indre av gangen i Provence -stil

Et utvalg bilder av hjørnegarderober

I motsetning til de overordnede og omfangsrike strukturene, sparer garderoben betydelig plass og setter tonen for hele interiøret i gangen. Slike modeller tar ikke mye plass, men til tross for dette er de utrolig romslige. De kan lett romme ikke bare klær, men til og med små eller store husholdningsapparater. I tillegg er hjørneproduktene i rommet preget av en ganske stilig design som kan passe inn i enhver interiørstil..

hjørnegarderobe i det indre av gangen

På bildet er interiøret i stuen med hjørnegarderobe, dekorert med speilinnlegg og mønster.

hjørnegarderobe i det indre av gangen

hjørnegarderobe i det indre av gangen

Fasaden til dette designet har et stort utvalg av designalternativer. I utformingen av skyvedører brukes dekor i form av glans, glassmalerier, lasergravering, fotoutskrift, farget plexiglass eller en speilduk med sandblåsing.

hjørnegarderobe i det indre av gangen

hjørnegarderobe i det indre av gangen

hjørnegarderobe i det indre av gangen

Fotogalleri

Hjørnegarderoben i stua sikrer rasjonell bruk av ledig plass, og forbedrer utseendet på rommet på grunn av interessant design og original ytelse..

Hjørnegarderobe i stua: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i hall-5 Hjørnegarderobe i stua: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i hall-4 Hjørnegarderobe i stua: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i hall-3 Hjørnegarderobe i stua: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i hall-2 Hjørnegarderobe i stuen: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i hall-1 Hjørnegarderobe i stuen: typer, former, farger, fyllmuligheter, eksempler på skyvedører i hall-0

Published
Categorized as Stue